Les obres als carrers Manuel Roca i Pere Llosas faran tallar la circulació de vehicles entre dijous i divendres

Ahir van començar els treballs de millora i posterior asfaltat del carrer Manuel Roca, a partir del carrer Francesc Montsalvatje fins l’Avinguda Reis Catòlics, així com les obres paral•leles del carrer Pere Llosas, que va des de l’Avinguda fins el Carrer Manuel Roca.

En aquests primers tres dies d’obres el trànsit seguirà el seu curs i es podrà circular per aquestes vies, només hi hauran petits talls perquè les màquines puguin maniobrar. Però a partir de dijous i fins divendres, es tallarà la circulació per ambdós carrers i també per al carrer Bernat Vilar. Es realitzaran treballs d’asfaltatge per millorar i rehabilitat aquests carrers. Els primers dies amb les obres han transcorregut amb total normalitat i el trànsit ha estat fluid.
Cal tenir en compte que durant aquests dies del mes d’agost l’afluència de vehicles disminueix respecte a altres èpoques de l’any i per aquest motiu no s’han notat gaires afectacions.

x