Tarda de tempestes a la Garrotxa que han deixat fins a 30 litres en menys d’una hora

La pluja segueix fent la guitza aquest estiu i les tempestes intenses s’han tornar a repetir aquest dimarts. A bona part de la Garrotxa la pluja ha tornat a deixar-se notar però ha estat sobretot als municipis de la Vall d’en Bas, Olot i Castellfollit de la Roca on la intensitat ha estat més notable. A la fotografia es poden veure les cascades d’aigua que cauen del viaducte de l’Autovia A-26, a l’alçada de Castellfollit de la Roca. Aquesta imatge denota la quantitat de litres que han caigut amb poca estona. En aquest municipi, igual que el d’Olot, s’han registrat a l’entorn de 30 litres per metre quadrat en menys d’una hora.
La previsió indica que de cara a aquest dimecres els xàfecs amb més o menys intensitat es poden repetir a qualsevol punt de la comarca i les temperatures es mantindran estables, és a dir, fresques per l’època de l’any. Ens podeu seguir enviant les vostres fotografies del temps a informatius@olot.tv i les publicarem al web i a les xarxes socials.

Imatge del viaducte de l'A-26 a Castellfollit de la Roca
Imatge del viaducte de l’A-26 a Castellfollit de la Roca
x