El festival Ésdansa 2014 arrenca fent moure l’esquelet als més petits al ritme del merengue

L’Ésdansa 2014 de les Preses va començar ahir, on tothom qui ho desitgés va poder gaudir de les primeres activitats. Els tallers per als nens i nenes de 3 a 12 anys van començar amb molt bon peu i centenars d’infants hi van assistir acompanyats dels seus monitors i de representants de la República Dominicana, que van compartir els seus coneixements del merengue amb el públic.

Ritme i dansa al primer dels tallers per als menuts ahir al Recinte de l’Ésdansa. L’anomenat ‘Petit Ésdansa’ va donar el tret de sortida amb més de 100 nens i nenes que, acompanyats dels seus monitors i dels organitzadors, van poder aprendre alguns passos del merengue, un ball tradicional de la República Dominicana que va fer moure l’esquelet i divertir-se a tots els assistents. Els representants de la República Dominicana van saber introduir els primers passos del seu ball més conegut als més joves i van animar a tots els presents amb el seu ritme caribeny. El merengue va calar fort entre els nens i nenes, que es van espolsar la vergonya del damunt i l’activitat va ser novament tot un èxit d’assistència. L’Ésdansa, doncs, va començar amb bon peu en la seva 32a edició, on es realitzaran vint-i-dues activitats tan divertides com aquesta dirigides per setze companyies catalanes i d’arreu del món. Els tallers, les xerrades i les activitats del Festival Internacional de Música i Dansa de les Preses segueixen durant tota aquesta setmana amb activitats de dia i de nit, sempre amb el ball com a denominador comú.

x