La Unió Esportiva Olot esgota els abonaments de tribuna, les places a la llotja i les cadires de soci protector

La Unió Esportiva Olot ha esgotat els abonaments de Tribuna, les places a la llotja i les cadires de soci protector. El motiu és el creixement d’aficionats actius que volen animar l’equip des del camp, després dels èxits aconseguits els darrers anys. La directiva lamenta que Unió Esportiva Olot creixi a més velocitat del que ho poden fer les instal·lacions de l’Estadi Municipal, que s’han quedat petites i, segons ha assegurat a través d’un comunicat, no estan a l’alçada dels socis de l’Olot.
El club ha anunciat que iniciarà una llista d’espera per tots els socis que vulguin un abonament amb accés a tribuna. Així, quan hi hagi baixes, es podran assignar noves vacants. La Junta Directiva es compromet a seguir treballant per convèncer els representants polítics que el projecte de l’Olot es de creixement i de llarg recorregut, i que els socis es mereixen quelcom millor que les dificultats que s’han generat epr accedir a la tribuna.