Es podrà treure el carnet de boletaire a Setcases a través del portal web de l’empresa Forestal Catalana

El subdirector general de Boscos de la Generalitat de Catalunya, Xavier Clopés, ha confirmat que a partir d’avui, a través de la pàgina d’internet de l’empresa pública Forestal Catalana, és podrà accedir a treure carnet de boletaire a Setcases.

Una circumstància que ha agafat per sorpresa l’alcalde de Setcases que s’ha mostrat molest perquè el govern català no els hagi informat d’aquesta circumstància.
Des del Govern català es recorda que aquest carnet boletaire és voluntari i gratuït i que no hi haurà cap sanció en el cas que algú vagi a buscar bolets sense treure’l. A més, Xavier Clopés ha assenyalat que tant als Ports com a Setcases s’ha completat la senyalització corresponent de la zona. L’objectiu d’aquesta prova que el subdirector general de Boscos ha qualificat de prova pilot, ha de permetre conèixer el perfil dels boletaires i la seva predisposició o no que en un futur proper el carnet sigui de pagament. En aquest sentit l’alcalde de Setcases també ha advertit que demanarà al conseller Josep Maria Pelegrí que si és així la mesura no afecti només Setcases o la comarca del Ripollès. Per cert, que tal com podem observar a les imatges, pocs dies després de la instal·lació dels cartells aquests ja han patit bretolades.

 

x