La UEOlot comença la lliga diumenge a domicili contra el Cornellà

Després d’una gran pretemporada, els homes d’Arnau Sala encaren aquest cap de setmana l’inici de lliga, contra el Cornellà, un equip recent ascendit. Els dos clubs reviuran el duel que fa dues temporades els va portar a disputar-se l’ascens a Segona B, i del qual l’Olot en va sortir victoriós.

El davanter Enric Gallego, nou reforç de l’Olot aquesta temporada, tornarà al que havia estat el seu club.
El Cornellà, dirigit per Jordi Roger, inicia el seu primer any a la divisió de bronze del futbol estatal amb un conjunt ambiciós i amb ganes de fer un bon paper. L’Olot preveu un partit travat on serà molt important la vessant defensiva per la perillositat del rival a l’hora de contraatacar i aprofitar les mides del seu terreny de joc, molt diferent de l’estadi municipal.
El partit tindrà lloc diumenge a les 19:45h de la tarda a l’estadi de Cornellà.

Deixa un comentari