Mieres prepara la Festa Major d’aquest cap de setmana amb activitats per tota la família

Mieres celebra a partir d’aquesta tarda i fins dilluns la seva Festa Major. El més destacat de la programació és la bicicletada del dissabte al matí i la gimcana que porta per nom Joc d’Aventura, dues activitats dedicades a tota la família. A més, el poble ha volgut aprofitar la decoració amb paper reciclat d’altres anys.

Si el temps acompanya aquest cap de setmana Mieres podrà celebrar la seva Festa Major, sense canvis en la programació i els diferents espais on es desenvolupa, com el centre del poble, a la plaça Major o al pavelló d’esports. Aquesta tarda ja arrenca la festa amb un espectacle teatral titulat ‘Noies de Calendari’ a càrrec dels mateixos veïns del poble. I dissabte tindrà lloc una de les activitats imprescindibles i amb més èxit en les darreres edicions, la bicicletada popular fins El Torn.

Activitats com aquesta aconsegueixen aplegar prop de les 150 persones. I s’espera assolir un nombre semblant o major en la gimcana del dilluns a la tarda, un acte dedicat a tota la família que tancarà les festes.

Per a la decoració del poble, s’han utilitzat les garlandes amb paper reciclat de fa dos anys. La seva particularitat rau en el fet que és el mateix poble el que va recopilar aquest material, una idea que va sorgir de l’artista Marian López, resident al municipi.

 

x