Talen els dos xiprers de la Plaça dels Coloms d’Olot per construir la rampa del pàrquing de la Plaça Mercat

Els xiprers del Parc dels Coloms d’Olot s’han tal·lat aquest dijous al migdia. Els arbres eren dos exemplars descatalogats però molt representatius d’aquest espai verd de la ciutat. Una màquina va ser l’encarregada de retirar-los de la zona, igual que els tres castanyers d’Índia, per facilitar la construcció de la rampa de sortida de l’aparcament de la nova plaça Mercat. Els dos xiprers tenien 60 anys i un d’ells era d’Arizona, un exemplar especialment rar.

Tot i aquesta actuació, l’Ajuntament d’Olot va assegurar durant el darrer ple municipal que mantindrà un espai de jocs infantils i una zona verda amb arbrat. Les obres de la nova plaça mercat avancen a bon ritme perquè pugui estar enllestida abans de la propera campanya de Nadal.