Prop de 80 bicicletes han dirigit les seves rodes cap a El Torn en la 10a bicicletada popular de Mieres

Unes 80 bicicletes han participat aquest matí en una de les marxes més populars de Mieres, la bicicletada durant la Festa Major. És la 10a edició d’aquesta activitat lúdico-esportiva que combina família, paisatge i esport.

Aquest matí els veïns de Mieres s’han posat el casc, han agafat la bicicleta i han dirigit les seves rodes en direcció la tradicional bicicletada del poble, l’activitat estrella de la seva Festa Major.

Una vuitantena de veïns de totes les edats han pedalat cap a El Torn, participant així en la 10a edició de la trobada.

És una activitat molt apreciada a tot el municipi perquè reuneix família, paisatge i esport. La majoria no és la primera vegada que hi participa.

Tot i ser una activitat esportiva no competitiva, la marxa ha provocat l’eufòria de tots els seus participants, sobretot dels més petits. A la tornada, els esperava la recompensa al seu esforç: un gran vermut al Pavelló d’Esports, on s’hi han sumat altres vilatans, fent un total de 120 persones.

Deixa un comentari