El veïns de Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols recuperen la cobertura de la companyia Movistar 24 hores després

Els 4.000 habitants de Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols han recuperat la cobertura de mòbil i internet de la companyia Movistar després de 24 hores sense tenir-ne.

Els clients de Movistar portaven sense servei des d’ahir a dos quarts de dues del migdia. Segons sembla, l’avaria l’havia provocat la caiguda d’una antena de telefonia mòbil a Sant Feliu de Pallerols. Els veïns estaven preocupats ja que tenien en ment el cas del poble de Castellar de n’Hug, al Berguedà, que van estar cinc dies sense servei.
Aquesta no és la primera vegada que les Planes d’Hostoles i Sant Feliu es queden sense cobertura, es tracta d’un fet habitual sempre que hi ha tempestes. Els habitants no tenien ni cobertura de mòbil ni connexió a internet. Algunes empreses havien quedat seriosament afectades.

Deixa un comentari