La UE Olot inicia la lliga amb un empat sense gols al camp del UE Cornellà (0-0)

La Unió Esportiva Olot iniciava ahir la seva segona temporada a la Segona Divisió B amb un empat al camp del Cornellà. Els del Baix Llobregat, que han ascendit enguany a la divisió de bronze, van plantejar un duel molt intens i van dominar el joc en gran part de l’encontre i van enviar dues pilotes al pal. Això sí, els homes d’Arnau Sala van ser més profunds en el segon temps van tenir ocasions de marcar, però el marcador no es va moure en tot el partit.

Punt de partida de l’Olot en l’inici d’aquesta temporada. Arnau Sala, que presentava un onze amb cinc dels nous fitxatges d’aquest estiu. El Cornellà de Jordi Roger, que va pujar la temporada passada a la divisió de bronze, va imposar un elevat nivell d’intensitat al joc i va tenir les millors ocasions per marcar, com un xut al pal de Boniquet a l’inici del partit. Una exigència molt gran  a la qual l’Olot va saber respondre molt bé en termes defensius. En el segon temps els garrotxins van sortir amb la lliçó apresa i Enric Gallego, un ex del Cornellà que va sortir des de la baqueta, va disposar d’una bona ocasió de gol que Segovia va salvar per als locals.

Els minuts de domini olotí no van servir per apaivagar la intensitat d’un Cornellà amb ganes d’agradar i els d’Arnau Sala van haver d’esforçar-se de valent per treure un punt de terres baixllobregatines.

Així doncs, un puntet per iniciar una lliga en la qual les aspiracions olotines són molt elevades, però on es trobaran amb rivals molt durs que no regalaran res. El proper partit serà el proper cap de setmana, a l’estadi davant del filial de l’Espanyol.