El concurs d’engalanament de carrers del Nucli Antic d’Olot, que celebra les seves festes aquest cap de setmana, creix en participació respecte a les passades edicions

Les Festes del Nucli Antic de la ciutat d’Olot es duran a terme aquest proper cap de setmana amb la plaça Pia Almoina com seu habitual. Entre els actes i les iniciatives més destacades hi ha el concurs d’engalanament de carrers. Amb més participació veïnal que en les anteriors edicions, es preveu que enguany molts dels carrers del barri siguin decorats en motiu de la Festa. 

S’acosten les Festes del Nucli Antic de la ciutat d’Olot, que són sempre una prèvia de les Festes del Tura. El proper cap de setmana es podrà gaudir de molts actes culturals i populars a la plaça Pia Almoina i l’Associació de veïns i propietaris del Nucli Antic volen que el seu barri llueixi d’allò més per aquestes dates. És per això que un any més es tira endavant la iniciativa del concurs d’engalanament de carrers, que ha vist augmentada considerablement la seva participació.

Aquest any els carrers del Nucli Antic s’han decorat amb flors, abelles, daus, i diferents figures que els mateixos veïns han creat amb les seves pròpies mans. Mesos de feina per aconseguir que els carrers del barri guanyin llum, color i tinguin un aspecte formidable de cara a les Festes. La decoració dels carrers pretén esdevenir un mirall de la cultura garrotxina, i una manera de demostrar que el barri té molta vida.

Aquest engalanament es deixarà fins apssades les festes del Tura. El premi per al carrer guanyador segons un jurat serà de 200€. Tot i que aquest any hi ha més aparadors i carrers decorats que en les passades edicions, els veïns esperen que en els darrers dies hi hagi més iniciatives i augmenti la participació, perquè caminar pel Nucli Antic d’Olot sigui, per Festes, més divertit.

Deixa un comentari