La Diada de Catalunya a Olot començarà amb un acte institucional al dvant de l’ajuntament d’Olot

Amb l’objectiu de mostrar al món la ferma voluntat de decidir el futur a través de les urnes el 9 de novembre, l’ANC de la Garrotxa ha organitzat un seguit d’activitats durant la diada de Catalunya. La delegació garrotxina de l’entitat ha organitzat un primer acte institucional el matí de l’11 de setembre que se celebrarà de manera prèvia a la partida de busos des d’Olot amb direcció a Barcelona. Atenció, perquè l’ANC recorda les condicions imprescindibles que calen seguir perquè la concentració a Barcelona sigui un èxit.

L’Assembla Nacional Catalana de la Garrotxa vol que aquesta propera diada nacional sigui la més activa, multitudinària i participativa que s’hagi fet mai. És per això que el proper 11 de setembre han previst un primer acte que tindrà lloc a Olot.

A 2/4 d’11 del matí, l’ANC convoca una concentració davant de l’ajuntament per donar a l’alcalde, Josep Maria Corominas, el manifest que en el seu dia varen signar totes les entitats olotines adherides al Dret a Decidir, i demanar-li que faci arribar aquest missatge al president de la Generalitat.

Seguidament, els que s’han inscrit a la celebració de la Diada a Barcelona, aniran a buscar els busos amb què partiran. La sortida és de l’estació de la Teisa, a la Ronda Fluvià, i no als terrenys de l’antiga estació, com s’havia dit en un primer moment.

Es demana que tothom hi sigui a 2/4 de 12 del matí, per poder sortir puntualment a les 12 del migdia. L’ANC demana màxima puntualitat, ja que no pot esperar a ningú. L’organització recorda que a la concentració de Barcelona s’ha de portar el tiquet del bus, el dinar i les begudes, crema solar i gorra per al sol o impermeable, i cadira per seure. Els nens i nenes també han de portar la cadireta o l’alça per poder fer el mosaic que s’ha previst.

L’ANC també informa dels punts de venda on es poden comprar les samarretes de la ‘V’ amb el lema ‘Ara és l’hora’ a Olot. Es pot fer als comerços Ecolíder, al carrer Notari Nonet Escubós, número 7, als 5 TITIUS, situat al carrer Serra Ginesta, número 12, i a l’Hostal del Sol, a la carretera de Ripoll sense número d’Olot.

x