El Consorci d’Acció Social engega un cicle de xerrades i reunions obert al públic per debatre sobre temes d’actualitat i donar a conèixer les entitats

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa començarà a partir del 2 de setmebre un cicle de reunions obertes al públic, que se celebraran cada primer dimarts de mes. Els objectius d’aquestes reunions són donar a conèixer el treball solidari de les entitats garrotxines, parlar sobre temes d’actualitat internacional que afecten a la justícia social i tractar temes organitzatius sobre el Consell i sobre com canalitzar campanyes de sensibilització.

Les entitats de la comarca de la Garrotxa i totes les persones que tinguin ganes de compartir les seves opinions, inquietuds i vulguin canalitzar campanyes de sensibilització per temes d’actualitat i que preocupen a la societat, tindran un espai i un temps per fer-ho gràcies a la iniciativa del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Cada primer dimarts de mes a les 18:30 a l’Espai de les Entitats, al carrer Proa número 16, podran assistir a reunions obertes al públic. Aquest cicle de reunions tindrà tres objectius molt definits. La primera de les reunions serà dedicada a la Fundació Talibés, que explicarà el seu treball. L’associació s’ha incorporat recentment al Consell i té l’objectiu de millorar les condicions de vida del Talibés, nens que no estan escolaritzats i estan exposats a tot tipus de malalties que posen en risc el seu creixement i la seva vida. La seva acció es duu a terme al Senegal.

Deixa un comentari