El Parlament de Catalunya aprova el decret llei per adaptar convenis entre la Generalitat i la llei local espanyola amb les crítiques de CiU a la recentralització de serveis

El Parlament de Catalunya ha aprovat el decret llei per adaptar els convenis entre la Generalitat i els ens locals a la llei d’administració local espanyola, la RSAL. La propsta ha optingut el vistiplau de totes les forces polítiques a escepció del Partit Popular Català. La nova norma inclou les recomanacions emeses pel Cosnell de Garanties Estatutàries, que a mitjans de juliolva tombar l’anterior decret llei plantejat pel Govern català, que tenia l’objectiu d’oposar-se a la llei espanyola.

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha dir que la LRSAL és un perjudici per als ciutadans perquè obliga als Ajuntaments a deixar de prestar serveis de forma propera i eficient.

Deixa un comentari