La Policia Local enxampa ‘in fraganti’ un home mentre intentava robar dins d’un edifici del nucli antic d’Olot

Ahir un home va quedar detingut en ser enxampat in fraganti per la Policia Local d’Olot. L’home va aconseguir entrar a l’antic edifici de Magatzems El Tura, que ara no té cap activitat.

Ho va fer obrint un forat en una part enrajolada de la porta lateral de l’immoble però els veïns van sentir els sorolls i van alertar a la policia. Dos agents locals van enxampar l’home al tercer pis de la finca, situada al nucli Antic d’Olot. Els veïns van evitar qualsevol robatori amb el seu avís i van fer guàrdia al carrer, al forat per on havien entrat, perquè el lladre no fugís. L’home podria haver estat acompanyat per un altre individu.

Es tracta d’Àngel González, que ja havia estat detingut en diverses ocasions per la policia. La Policia el va entregar als Mossos d’esquadra i després de prestar declaració, en la qual assegurava que no tenia intenció de robar sinó d’ocupar la casa, va quedar en llibertat.

 

x