L’ajuntament d’Olot negocia amb l’entitat financera propietària del terreny de l’antiga fàbrica Alzamora per construir-hi un aparcament

L’Ajuntament d’Olot està negociant amb el BBVA la cessió d’una part del terreny de l’antiga fàbrica Alzamora al carrer Pou del Glaç d’Olot per construir-hi places d’aparcament públic i també per poder donar continuïtat al bicicarril, que en aquella zona es veu tallat.

Fa unes setmanes es van iniciar les converses amb bona predisposició per part d’aquesta entitat bancària, que és la propietària del terreny. En aquesta zona el bicicarril i la vorera es veuen interromputs, i el pas de vianants és estret i poc definit. És per això que el consistori olotí vol que quan s’efectuïn les obres que ja estan previstes a càrrec del BBVA, es tingui en compte la possibilitat d’habilitar una zona del terreny per poder fer-hi aparcaments.

L’Ajuntament està esperant una resposta i estaria disposat a realitzar les obres per cobrar-les després un cop finalitzades. La idea seria donar continuïtat a la vorera i el bicicarril i estudiar les possibilitats dels aparcaments, com donar prioritat als veïns o habilitar-ho a tot el públicper millorar la circulació al carrer Pou del Glaç.