Un helicòpter transporta 30 tones de material fins a Sant Aniol d’Aguja per a la segona fase de construcció del refugi

Els Amics de Sant Aniol d’Aguja segueixen treballant per fer de l’antiga rectoria d’aquest punt de l’Alta Garrotxa un refugi còmode i segur per a excursionistes. Ahir un helicòpter va traslladar a Sant Aniol  trenta  tones de material per tal de poder començar la segona fase de les obres a principis del mes vinent. L’operació ha durat unes tres hores, en les quals, s’han efectuat trenta vols. L’actuació ha estat possible gràcies a la col·laboració dels voluntaris i de les institucions, entitats i empreses que donen suport a la plataforma.

L’helicòpter ha transportat el material més pesant i voluminós necessari per a l’actuació, com les bigues o una formigonera més gran per fer els treballs. Sant Aniol d’Ajuja és un indret de difícil accés on no hi poden pujar vehicles rodats. Fins la data, la pujada de material s’havia fet mitjançant el que els Amics de Sant Aniol van batejar com a ‘helicòptering’, consistent a fer una cadena humana i passar-se el material al llarg del camí. Les trenta tones pujades ahir per l’helicòpter se sumen a les trenta que s’han portat mica en mica i amb la força dels braços al llarg d’aquest any.

Deixa un comentari