Aquest dijous es reparen els sots de ‘la Rodona, fet que provoca alguna retenció i alentiment del trànsit en els carrers secundaris a la rotonda

Durant tot el dia d’avui es duen a terme els treballs de reparació dels sots de la rotonda coneguda a Olot com “la Rodona”, situada a l’encreuament de l’Avinguda Girona, la Canya i la carretera de les Tries.

Aquestes obres, tot i que no han provocat retencions importants, estan alentint el trànsit en alguns dels encreuaments i carrers secundaris de la rotonda. Els vehicles que circulen per l’avinguda Girona i volen accedir a la rotonda són desviats cap als carrers Remences i Zamenhof.

Els qui circulen per la carretera de les Tries i es dirigeixen al centre d’Olot es desvien cap al carrer Mestre Moner direcció a la carretera de la Canya, i els que van per aquesta poden accedir amb normalitat al centre d’Olot però no a la carretera de les Tries, ja que aquest encreuament està tancat pels treballs de reparació en l’asfaltatge.

Tot i les molèsties i l’alentiment del trànsit  no hi ha cap problema per dirigir-se a qualsevol destí. Les obres es duran a terme durant tot aquest dijous.

 

Deixa un comentari