L’empresa olotina Gelis Dissenyadors, en col•laboració amb Alzamora Packaging, finalistes dels prestigiosos premis Carton Ecma 2014 pel disseny d’un envàs de melmelades La Fageda

Un envàs de melmelades La Fageda dissenyat a Gelis Dissenyadors i imprès a Alzamora Packaging, ha estat seleccionat com a finalista als prestigiosos premis Pro Carton Ecma Awards 2014 a Sorrento, Itàlia. El packaging és un envàs resistent que representa un arbre de Nadal a través de dos triangles simètrics i on s’hi encabeixen sis pots de melmelada. El veredicte del premi es donarà a conèixer el 18 de setembre.

Tres empreses olotines de referència són protagonistes aquest 2014 en una nova edició dels prestigiosos premis Pro Carton Ecma a Sorrento, Itàlia. Gelis Dissenyadors ha estat nominada com a finalista pel seu disseny d’un envàs de melmelades La Fageda, que a la vegada ha executat i imprès Alzamora Packaging. Es tracta d’un envàs triangular molt simple però a la vegada molt complicat de dissenyar. Una idea que ha portat a Gelis a ser en una cita molt important per a una empresa de del seu sector.

A més, aquest reconeixement significa molt per a la comarca, que veu com la unió tres empreses garrotxines en un únic treball ha estat un èxit a nivell europeu.

L’envàs, un encàrrec de La Fageda per a la campanya nadalenca, representa un arbre de Nadal a través de dos triangles simètrics, seperant les melmelades per a meridar amb dolços i les de carn i peixos. Un disseny que a simple vista sembla fàcil d’executar, però que va tenir molta complexitat en el disseny.

El proper 18 de setmebre se sabrà el veredicte d’aquests premis. Obtinguin o no el premi, Gelis Dissenyadors haurà portat a la comarca al lloc més alt, un cop més, gràcies al treball en equip, la dedicació i la bona delegació de les amb altres empreses garrotxines.

 

Deixa un comentari