L’equip de govern d’Olot vol concentrar els serveis municipals a l’antic hospital, ampliar el geriàtric, ubicar un centre d’energies renovables i nous comerços

L’equip de Govern municipal d’Olot ha revelat la proposta que té per als usos de l’actual hospital, un cop els serveis clínics es traslladin al nou equipament. Proposa integrar a l’edifici els organismes autònoms del govern municipal i donar la possibilitat d’ampliar el geriàtric. El Govern municipal també vol reservar fins a un 20% de l’edifici a possibles cessions de locals comercials. Aquesta proposta es portarà a aoprovació inicial en un ple extraordinari que se celebrarà el proper dijous. Després es posarà en coneixement dels ciutadans perquè també puguin debatre la proposta.

Aquest matí l’equip de Govern municipal d’Olot ha revelat la proposta que té per als usos de l’actual hospital, un cop els serveis clínics es traslladin al nou equipament. D’entrada, deixarà les 60 places que actualment té el servei de geriatria, i vol deixar la porta oberta a una possible ampliació. D’altra banda, l’equip de Govern proposa integrar a l’edifici els organismes autònoms del govern municipal.El Govern municipal també vol reservar fins a un 20% de l’edifici a possibles cessions de locals comercials. Un quart ús que l’equip de Govern creu que podria reservar una part de l’edifici és un centre des d’on puguin operar les empreses responsables de la illa energètica que bastirà d’energies renovables fins a cinc equipaments al boltant de la Plaça Mercat. Aquesta proposta es portarà a aoprovació inicial en un ple extraordinari que se celebrarà el proper dijous. Després es posarà en coneixement dels ciutadans perquè també puguin debatre la proposta.