Més de 300 persones visiten diàriament l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols en el seu primer mes d’exposició

L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols rep cada dia, de mitjana, més de 300 visitants. L’exposició ‘L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova. Col·lecció Carmen Thyssen’ va obrir les seves portes al públic el 13 de juliol i es clourà el 19 d’octubre.

En paral·lel, l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha encarregat a l’arquitecte del projecte de la futura seu del l’espai, l’edifici de l’antiga fàbrica surera de Can Serra Vicenç, que elabori un pla per executar el projecte per fases i acotar-lo al context econòmic actual. Amb la crisi econòmica i les dificultats que travessen les administracions, el projecte està aturat.

L’ajuntament preveu que el pla estarà llest al setembre i el presentarà a la resta d’administracions supramunicipals per mirar de trobar el finançament necessari, uns cinc milions d’euros. L’any passat, vàrem visitar l’exposició del Monestir més de 36.000 persones. 

Deixa un comentari