Unió de Pagesos inicia una campanya de conferències per tractar la problemàtica dels danys que la fauna salvatge ocasiona a l’agricultura

Unió de Pagesos ha engegat una campanya de xerrades en diferents indrets pirinencs per tractar la problemàtica dels danys que la fauna salvatge ocasiona en l’agricultura.

Les comarques del Pirineu i del Pre-pirineu, com la Garrotxa, estan essent les més afectades pels danys ocasionats per la fauna salvatge.  Unió de Pagesos ha engegat una campanya de xerrades en diferents indrets pirinencs per tractar la problemàtica dels danys que la fauna salvatge ocasiona en l’agricultura, ja que les comarques del Pirineu són de les més afectades. És per aquest motiu que Unió de Pagesos fa temps que demana la possibilitat de declarar emergència cinegètica als indrets on la fauna superi un volum concret i això faciliti tan l’actuació de caçadors com del propi departament d’agricultura. La idea d’aquestes xerrades és donar a conèixer entre la pagesia l’emergència cinegètica i les fórmules per pal·liar els danys que la fauna salvatge ocasiona en el seus cultius.

Deixa un comentari