L’Escola de Santa Pau comptarà amb dues aules més pel proper curs escolar

L’Escola Joan Maragall de Santa Pau disposarà aquest nou curs escolar 2014-2015 de dos mòduls annexos a l’edifici del centre. La setmana que ve finalitzen les obres d’instal·lació d’aquestes noves aules que el consistori ha hagut d’incorporar per poder acollir el nombre creixent d’alumnes que provenen de la Llar d’Infants.

Com és habitual en les escoles públiques dels pobles petits els alumnes de dos cursos diferents comparteixen aula. El Col·legi Joan Maragall de Santa Pau n’és un exemple. Enguany, però, amb l’augment d’alumnes a la Llar d’Infants, el municipi ha cregut convenient disposar de més aules per poder acollir més endavant a tots aquests nois i oferir unes millors condicions escolars als alumnes ja presents en l’escola.

De moment, es desconeix el cost de les obres d’ampliació de l’escola. Però gairebé la totalitat de les despeses seran assumides pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, tret d’alguns detalls que l’escola també ha volgut polir  i, per tant, aniran a càrrec del consistori del poble, com pintar algunes de les aules més malmeses, com el gimnàs o obrir una porta al costat del pati per connectar els mòduls amb els diferents serveis de l’escola.

La instal·lació dels dos mòduls va començar a principis d’aquest mes, i s’espera que dijous o divendres de la setmana vinent ja estiguin a punt per a equipar-se, i així estiguin disponibles pel proper curs escolar 2014-2015, que començarà a mitjans de setembre.

x