S’obre la plaça del Teatre d’Olot, connectant el Firal amb el carrer dels Dolors

A partir d’aquesta tarda la plaça del Teatre d’Olot, aquella que connecta el Firal amb el carrer dels Dolors, ja estarà oberta. Aquest matí s’han estat ultimant els darrers detalls que faran lluir més aquest espai, com les jardineres, els bancs o l’equipament de l’aparcament subterrani. Tot i que la inauguració oficial de la plaça tindrà lloc durant les festes del barri de Sant Ferriol, al setembre, l’Ajuntament d’Olot ha cregut convenient obrir el seu pas aquesta tarda. La idea és que l’espai estigui ja disponible el cap de setmana, durant la Botiga al Carrer o les exposicions de la Biennal Fotogràfica.

Però al mateix temps queden tallats alguns trams de la ciutat. L’avinguda dels Països Catalans, entre el carrer Doctor Bartrina i el Baró de Coubertin, romandran tancats avui i dilluns 1 de setembre pels treballs d’adequació i posterior asfaltatge de la via.

Deixa un comentari