L’episodi de pluja de dissabte deixa registres de 20 litres i un acumulat de 170 litres durant tot l’agost

Pluja a dojo, aquesta és la tònica d’aquest estiu i aquest dissabte no ha estat un excepció. La previsió s’ha complert i les tempestes s’han repetit a bona part de la comarca, amb una certa intensitat als municipis del nord i l’est de la Garrotxa, on s’han arribat a recollir uns 20 litres per metre quadrat amb tot l’episodi.

Olot, durant la tempesta d'aquesta tarda
Olot, durant la tempesta d’aquesta tarda

De cara a demà els mapes segueixen assenyalant la possibilitat de ruixats puntuals a la tarda. Així doncs l’agost acabarà tal i com el vam començar, amb pluja. Segons els registres de meteolot.com aquest mes a Olot s’han recollit al voltant de 170 litres per quadrat sent un dels mesos d’agost més plujosos dels últims anys. De cara a la setmana vinent la previsió indica una millora del temps i un augment de les temperatures però caldrà seguir-ho atentament a l’espai d’El temps de Les Notícies.