Comerciants i compradors fan una lectura positiva de la ‘Botiga al carrer’

Aquesta tarda els carrers més cèntrics d’Olot s’han emplenat d’activitat comercial, amb una nova edició de la ‘Botiga al carrer’. Descomptes especials i preus més captivadors a peu de carrer han propiciat una jornada plena de compres, fins que ha arribat la pluja.

Aquesta és la imatge del carrer Sant Rafael, un dels més cèntrics d’Olot, durant la ‘Botiga al carrer, l’activitat més notòria que organitza l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO). Els botiguers aprofiten els últims dies de les rebaixes d’estiu per treure els estocs a la venda, a peu de carrer, amb preus més atractius que els habituals.

Els productes estrella de la ‘Botiga al carrer’ són les peces de roba i sobretot les sabates. Un dels factors que més condiciona aquesta activitat comercial és el fet de celebrar-se a final de mes, coincidint amb el cobrament de molts treballadors. És per això que la majoria dels consumidors es solen gastar entre 50 i 100 euros.

Tot i que al llarg del dia, el temps ha respectat les parades, a les últimes hores de la tarda, la intensa tempesta ha afluixat el moviment de l’eix comercial. En general, però, s’ha de fer una lectura positiva tant pels comerços com els consumidors.