El ‘Volei Kids’ acull els més petits en el torneig de ’12 hores i picu de voleibol’ d’Olot

Els més petits participen ara en les ’12 hores i picu de voleibol’ d’Olot. Seguint la filosofia d’apropar aquest esport a totes les edats, el Club Voleibol Olot ha organitzat enguany el torneig ‘Kids’, on s’han apuntat tres equips, que se sumen als 23 que cada any participen en el campionat. Els Trabucaires van sortir guanyadors en la final que van disputar contra els Catas retorn (2-1).

26 equips amateurs i federats, és a dir, un total de 120 jugadors, han participat al llarg del dia de les ’12 hores i picu de voleibol’ d’Olot, un torneig que organitza el mateix Club de Voleibol de la ciutat. Les pistes exteriors del Pavelló Municipal d’Esports ha acollit els diversos partits simultanis que es jugaven, aquesta vegada grans i petits. Perquè el torneig ha dedicat un nou espai als jugadors més joves.

És la 22a edició d’una competició que busca potenciar el voleibol i al mateix temps les relacions entre els seus participants, tant d’aquells que han format part del club olotí com dels que s’han incorporat recentment.

Des de fa cinc anys el torneig adopta el format de 12 hores, a diferència dels anteriors quan era de 24. Amb aquest canvi s’ha reforçat la vessant més esportiva de l’activitat, mantenint més viu que mai aquest esport a Olot.