Un penal en els darrers minuts castiga un bon Olot en el seu debut a casa aquesta temporada davant l’Espanyol B (0-1)

La Unió Esportiva Olot ha fet una molt bona segona meitat, però el pal i el porter visitant han frustrat les ocasions dels garrotxins. En els darrers minuts, un penal ha desnivellat la balança d’un partit intens i disputat a favor de l’Espanyol B.

L’Olot s’estrenava en lliga a casa aquest diumenge i no ha pogut brindar una victòria als 1.600 aficionats que s’han aplegat a l’estadi. Amb un onze on debutava Argi en el lateral dret però que pràcticament era el mateix que el de Cornellà, els olotins buscaven els primers tres punts del curs. L’equip d’Arnau Sala s’han trobat amb un bon filial al davant, el del Reial Club Deportiu Espanyol, i no ha pogut crear ocasions clares en un primer temps on els dos conjunts han estat  més pendents de la seva àrea que de la del rival.

Ben diferent ha estat el segon temps, on s’ha vist a un gran Olot posant setge a la porteria perica. Wilfred ha neutralitzat l’única opció clara de l’Espanyol B. La falta d’encert no li ha permès a Héctor culminar una bona jugada amb gol i el porter blanc-i-blau, Andrés, ha estat el botxí dels olotins. Carlos es topava  amb el pal després d’un gran xut i en el rebot, una intervenció de mèrit d’Andrés frenava la victòria garrotxina. Coro també ho provaria des de lluny ni s’ha tornat a trobar amb el porter perico. Però quan millor estava l’Olot, un penal molt discutit pels d’Arnau Sala ha desnivellat la balança a favor dels de Lluís Planagumà. Mamadou no ha perdonat des dels onze metres enganyant a Wilfred.

Amb el 0 a 1, Carlos s’ha adormit després de driblar al porter i no ha pogut marcar, en una acció on es s’ha reclamat penal sobre el pitxitxi olotí. Així doncs, l’Olot segueix sense marcar en els dos primers partits de lliga i ha encaixat la primera derrota del curs.

x