Els participants de la Marxa de Torxes assajaran la ‘V’ al volcà Montsacopa durant els actes de la Diada organitzats per Òmnium i el Consell Comarcal

La Garrotxa es prepara per a una nova Diada Nacional de Catalunya. La conferència de l’escriptora i periodista Patrícia Gabancho del proper dimecres 10 de setembre obrirà els actes de commemoració de la Diada, que continuarà amb la 7a. Marxa de Torxes al volcà Montsacopa. Un any més, Consell i Òmnium organitzen conjuntament els actes de la Diada a la Garrotxa que el proper dia 11 tornarà a tenir una hissada de senyeres a tots els municipis de la comarca.

Consell Comarcal i Òmnium Garrotxa col·laboren per quart any consecutiu en l’organització de la Diada Nacional de Catalunya. La voluntat de sumar esforços i donar un nou impuls a la Diada va fer que l’any 2011, Consell i Òmnium decidissin treballar conjuntament en fer possible aquesta celebració que torna a obrir la conferència institucional del proper dimecres 10 de setembre. Després de la conferència, el proper dimecres 10 tindrà lloc la Marxa de Torxes, que aquest any arriba a la 7a edició. Aquest any la Marxa de Torxes sortirà del centre d’Olot: en concret a les 9 del vespre de la Plaça Major en un acte pensat perquè hi participi tothom.

El proper 11 de setembre a primera hora del matí tindrà lloc la hissada simultània de senyeres a tots els municipis de la Garrotxa. A la pàgina web del Consell Comarcal es recolliran els actes organitzats per cada ajuntament en motiu de la Diada. Des de fa 4 anys i d’acord amb la iniciativa engegada conjuntament amb Òmnium, el Consell obsequia tots els municipis de la comarca amb una senyera. Aquest any, els alcaldes i alcaldesses de la comarca recolliran la senyera durant la conferència institucional del dia 10 perquè la puguin hissar l’endemà al matí al seu municipi i des d’aquest moment onegi els 365 dies de l’any a tots els municipis de la comarca.

Deixa un comentari