Es repeteix l’èxit del Besalú Medieval amb 25.000 visitants

El principal atractiu turístic de Besalú és el seu patrimoni històric, que evoca contínuament l’Edat Mitjana. Tot i que hi ha un moment de l’any, a finals d’agost, en què és inevitable trepitjar el poble i no traslladar-se en aquesta època, per reviure els combats amb espasa, els tornejos a cavall, les danses melòdiques de figures femenines o els grans àpats rodejats de comensals.

La ciutat comtal és capaç de reunir tot això de nou en la fira Besalú medieval, un esdeveniment que transporta cada any prop de 25.000 visitants a l’Edat Mitjana. Fa 16 anys que Besalú celebra aquest esdeveniment, on s’involucren colles d’espectacles ben diverses i de tots cantons. Això fa del Besalú medieval una fira molt variada, amb parades de productes propis de l’època i també amb ‘performances’ de tots els estils i per a tots els públics.

Però el temps assolellat d’ahir no va tenir res a veure amb el del dissabte a la tarda, quan uns ruixats es van situar sobre la vila, deixant gairebé la totalitat dels visitants xops i fent recular uns quants.

Deixa un comentari