L’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot inicien un programa de tertúlies per resoldre els problemes dels joves empresaris

L’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot iniciaran a partir del 18 de setembre un programa de tertúlies que posaran en contacte empresaris de reconeguda trajectòria amb joves que emprenen una iniciativa empresarial. L’objectiu és acostar-los de manera informal alguns coneixements d’emprenedoria per ajudar-los a portar endavant la seva empresa.

Conscients de la dificultat d’emprendre un nou negoci, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot inicien un programa de tertúlies on joves emprenedors podran escoltar i debatre les experiències i els coneixements d’empresaris més veterans. L’objectiu és que les tertúlies siguin disteses i trenquin les barreres que moltes vegades creen actes de tipus més formal. Les tertúlies comptaran amb la participació dels membres de la delegació a la Garrotxa de l’Associació de Joves Empresaris, que durant els mesos d’estiu s’ha ampliat amb la incorporació de joves empresàries. La primera tertúlia s’ha programat per dijous,18 de setembre a les sis de la tarda. Es parlarà de les eines digitals i el màrqueting on-line. Les tertúlies seran trimestral i tractaran temes relacionats amb el món de l’empresa, com per exemple, la gestió del temps, la capacitat de delegar, la successió familiar, l’aplicació de les noves tecnologies, les energies renovables o la comunicació efectiva. Se celebraran a la seu de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, al carrer Tomàs de Lorenzana número 15. La participació és gratuïta, si bé cal inscriure’s prèviament.

Deixa un comentari