Les colles participants a la Batalla de les Flors ja tenen les carrosses a punt

Tot és a punt per a la Batalla de les Flors, que aquest 2014 recupera el seu antic recorregut donant voltes de forma sencera a la Plaça Clarà d’Olot. Al concurs hi participaran nou colles, i set d’elles treballen aquests dies a la nau de Bellapart que hi ha situada al costat del Parc Nou, acabant els últims detalls d’unes carrosses que arribaran puntuals a la cita.

Els participants a la Batalla de les Flors d’aquest 2014 poleixen els últims detalls de les seves carrosses. Tot per lluir en un concurs que té un caràcter marcat i ben propi, únic a tot Espanya. Segons els seus participants, potser té menys disbauixa que el Carnaval, però es tracta d’una cita imprescindible en el calendari de les colles.

A la Batalla de les Flors hi participaran fins a 9 colles, una més que l’any anterior. D’aquestes, hi ha tres colles que s’estrenaran en el concurs. L’objectiu principal de totes elles és passar-s’ho d’allò més bé. Aquests dies, fins a set penyes treballen a la nau de Bellapart, al costat del Parc Nou d’Olot, acabant les seves creacions; uns treballs que van arrencar des de principis d’estiu i que es desvetllaran quan surtin al carrer el proper dissabte 6 de setembre, a partir de dos quarts de nou del vespre. La Batalla de les Flors, organitzada pel Centre d’Iniciatives Turístiques, comptarà amb la participació de prop de 400 persones, i aquest 2014 torna al seu antic recorregut, donant voltes a la Plaça Clarà d’Olot.