ADAG40 i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot s’estrenen aquest any a les barraques de les Festes del Tura

Aquest any dues entitats s’estrenen a les barraques de les Festes del Tura: l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot i Adag40, l’associació de majors de 40 anys a l’atur. Les barraques són per a ells una bona oportunitat per guanyar diners, que destinaran a diversos projectes. Les dues entitats són conscients del compromís que requereix responsabilitzar-se d’una de les barraques de les Festes del Tura. Han pres mesures per oferir un bon servei durant la celebració de la festa major.

D’altra banda, una entitat que durant els últims sis anys ha estat habitual a les barraques, ha renunciat a continuar aquest any. Es tracta de la Greda, que enguany vol centrar els esforços en la programació que han preparat al passatge del Cinema Colon. Entre els actes destacats de la seva programació, s’hi troben els Jocs Rurals, diferents proves inspirades en els tradicionals jocs que es practicaven a les festes de pobles, i L’Últim sopar, un sopar amb productes ecològics que se celebrarà també al passatge del Cinema Colon.

x