El programa ‘País Km0’ dóna el tret de sortida a les Festes del Tura 2014

‘País Km0’, que poden veure cada tarda a través d’Olot Televisió de dilluns a divendres a partir de les sis de la tarda ens convida a descobrir els municipis de Catalunya a través d’entrevistes i reportatges de l’actualitat i explica els aspectes més característics de les diferents poblacions. ‘País Km0’ arriba a la seva recta final aquesta setmana, i aquest dijous ha estat a Olot, per compartir amb els garrotxins l’arrencada de les Festes del Tura, de la mà del director d’Olot Televisió, Albert Brosa, i Marina Romero, la presentadora que aquest estiu s’ha recorregut tota la geografia catalana per acostar-nos els seus tresors.

Romero ha estat al plató de les Notícies per desvetllar alguns dels continguts del programa especial. La presentadora ha explicat com descobriran als catalans i les catalanes les Festes del Tura d’Olot, que comencen demà i ompliran Olot d’activitat fins dimarts, amb entrevistes a persones clau vinculades a la ciutat i les festes i reportatges elaborats des d’Olot. ‘País Km0′ s’emetrà en directe des de la plaça major d’Olot a partir de les sis de la tarda a Olot Televisió.

x