L’Ajuntament d’Olot aprova inicialment el canvi d’usos de l’Hospital Sant Jaume amb els vots a favor de l’equip de Govern i el PPC, el vot en contra del PSC i l’abstenció de PxC i ERC

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat en un ple extraordinari els nous usos de l’actual hospital de forma inicial. El Partit Popular Català ha donat suport a la proposta del Govern Municipal, mentre que el PSC hi ha votat en contra i Plataforma i Esquerra s’han abstingut. L’oposició ha mostrat dubtes vers la reserva del 20% de l’edifici per a la cessió de locals comercials i han demanat poder debatre la proposta amb els ciutadans la proposta.

A les vuit d’aquest matí s’ha celebrat el ple extraordinari per aprovar inicialment el canvi d’usos de l’Hospital Sant Jaume d’Olot. La proposta ha comptat amb el suport del Partit Popular Català, el vot en contra del PSC i l’abstenció de Plataforma i Esquerra. El punt que ha generat més recels ha estat la reserva del 20% de l’edifici per a la cessió de locals comercials. Part dels grups municipals de l’oposició han demanat al Govern poder debatre la proposta amb els ciutadans. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha refermat el compromís de demanar l’opinió de la ciutadania, però sobre la base d’un projecte. L’aprovació inicial dels usos de l’Hospital Sant Jaume permetrà accelerar la instal·lació a l’edifici d’una central des d’on gestionar l’energia que utilitzarà la plaça Mercat i, més endavant, altres edificis del seu entorn, com el propi hospital. Aquesta central serà gestionada per les empreses concessionàries del servei, Wattia Innova i Gas Natural. Cap dels grups municipals no han mostrat oposició vers aquesta proposta.

x