L’artista olotí Josep Pozo exposa la seva obra sobre la faràndula a FONSDART Galeria

L’artista olotí Josep Pozo exposa, des del 5 de setembre al 3 d’octubre, la seva visió sobre la faràndula d’Olot a FONSDART Galeria. Es tracta de diverses pintures sobre tela de lli i cartró, així com la pissarra, per rememorar algun dels moments més màgics de la faràndula.

FONSDART Galeria inaugura la seva 23a temporada amb una exposició de l’olotí Josep Pozo. Coincidint amb l’inici de les Festes del Tura, l’artista dedica per primera vegada una mostra monogràfica als personatges més populars de la Festa major d’Olot, la Faràndula.

El material utilitzat com a base és la tela de lli i el cartró, per un motiu que lliga la pintura amb la història dels gegants: el cartró pedra era un dels primers materials utilitzats per a la seva construcció. Un altre dels materials emprats per Josep Pozo és la pissarra, per tal de transportar els visitants a un moment màgic i concret de les Festes del Tura: el ball de les espelmes. Durant aquests dies, també es podran veure alguns quadres de l’exposició als aparadors de diversos comerços del centre d’Olot, imitant la cercavila inicial de Festes. La mostra romandrà oberta a FONSDART Galeria fins el proper 3 d’octubre.