Olot Televisió emetrà la sèrie ‘1714, la guerra a comarques’ a partir del 10 de setembre

La Xarxa de Comunicació Local es prepara per celebrar els tricentenari de la Guerra de Successió i ho farà a través d’una sèrie de televisió que es podrà veure a partir de dimecres dia 10 a les televisions locals. Es titularà ‘1714, la guerra a comarques’, i servirà per explorar les hostilitats viscudes arreu del territori més enllà del Setge de Barcelona.

Si bé el Setge de Barcelona va ser un dels episodis més coneguts de la Guerra de Successió, no en va ser l’únic. L’objectiu de “1714, la Guerra a Comarques” és precisament aquest: explicar des del territori i amb el testimoni d’historiadors i investigadors locals, com es va viure la resistència catalana davant l’exèrcit borbònic. La sèrie arriba en un moment històric per al país, emmarcant-se en els actes de commemoració del tricentenari de 1714. Això fa que sigui un moment clau per mirar enrera i fer memòria. La sèrie tindrà 10 capítols i es podrà veure a tot Catalunya a través de les televisions locals. S’estrenarà dimecres 10 de setembre, a les 9 del vespre… i, a partir de l’estrena, es podrà veure cada dissabte a les 10 del vespre.

x