El programa ‘País KM0’ visita Olot per viure les hores prèvies a les Festes del Tura

L’equip de ‘País KM0’ va fer parada a Olot ahir a la tarda, el dia abans de l’inici de les Festes del Tura. En dues hores de directe des de la Plaça Major, de sis a vuit del vespre, van intentar descobrir el més destacat de la festa major olotina, amb la col·laboració d’algunes de les persones més representatives.

Pel programa, conduït per la periodista Marina Romero i el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, van passar-hi algunes de les icones de la ciutat: l’alcalde, Charlie Reixach, de l’AOAPIX, Palmira Collell o Joan Fàbrega, president del CPA Olot. Tots ells van exercir d’ambaixadors amb l’objectiu de desgranar els trets característics de la vida social olotina i donar a conèixer com es viuen les Festes del Tura. El grup olotí Pols van ser els encarregats de posar música a la tarda. Avui el programa arriba a la seva fi, després de passar per … ciutats catalanes, entre elles Besalú i Olot, Però la Xarxa ja treballa per donar continuïtat a aquest projecte. Si es van perdre el programa, des d’avui mateix poden veure’l a través d’Internet, al servei XIP/TV del web d’Olot Televisió.

x