Els lavabos portàtils recullen entre 5 i 6 mil litres d’orina la nit de dissabte a diumenge de les Festes del Tura, una xifra molt superior a l’Acústica de Figueres

Les estadístiques diuen que la nit de festes de dissabte a diumenge, els lavabos portàtils habilitats per l’Ajuntament recullen entre 5 mil i 6 mil litres d’orina, una xifra molt superior al que es recull en d’altres esdeveniments amb més afluència de gent, com pot ser l’Acústica de Figueres.

Per a la Comissió de Festes d’Olot, això demostra que la gent que celebra les Festes del Tura és majoritàriament cívica. La Comissió avisa que orinar al carrer representarà una sanció per part de la policia municipal, i recorda que, com va passar l’any passat, la majoria dels bars que tenen barra exterior obriran els seus lavabos al públic.

x