Els restaurants es preparen per acollir els sopars de les Festes del Tura amb cartes curtes i reforç de servei

Els restaurants d’Olot s’han estat preparant aquests dies per acollir els sopars de les Festes del Tura. El reforç del servei i una carta bastant tancada són els secrets per servir adequadament les desenes de comensals que concentren el seu àpat durant les dues hores prèvies a la celebració dels actes nocturns.

El restaurant Els Catòlics d’Olot es troba en el moll de l’ós de la celebració de les Festes del Tura a la nit. Els seus responsables fa pocs anys que van prendre les regnes de l’establiment. Ho van fer poques setmanes abans de la celebració d’una edició de les festes, fet que els va obligar a adaptar-se ràpidament. Un dels secrets de la preparació dels àpats de les Festes del Tura és preparar una carta bastant tancada per servir adequadament les desenes de comensals que es concentren durant les dues hores prèvies a la celebració dels actes nocturns. Les Festes del Tura també necessiten d’un reforç del servei i de preveure un gran nombre d’aliments i begudes. Tot i això, els restauradors del centre d’Olot asseguren que també s’ho passen bé durant les Festes del Tura. La seva és una celebració diferent.

x