La penya Weke Weke organitzarà el 25è Ball de l’Hora i la Norantada 2014 amb Dj Toni Peret com a convidat

La penya Weke Weke són els hereus del Ball de l’Hora, l’esdeveniment que l’AOAPIX va iniciar fa 25 anys. El Ball de l’Hora celebra el primer quart de segle d’història i oferirà un repertori amb les cançons que han sonat durant aquests 25 anys. Aquest any els Weke Weke també ofereixen una Norantada especial, en què s’ha convidat al Dj Toni Peret, un dels pares del Megamix a l’Estat espanyol.

Fa uns anys la penya Weke Weke va heretar el Ball de l’Hora impulsat per l’AOAPIX i continuat durant alguns anys pel col·lectiu Festatube. Els Weke Weke han intentat que no es perdès l’essència dels seixanta minuts més famosos de les Festes del Tura d’Olot. Aquest any el Ball de l’Hora compleix 25 edicions i per celebrar-ho, es posaran alguns dels èxits que han sonat durant l’últim quart de segle. El discjòquei de la penya, Dj Kram, ha preparat una selecció ben emotiva. L’altre acte organitzat per la penya Weke Weke durant les Festes del Tura és la Norantada, la festa amb música dels anys 90 amb còctels fets amb una base de síndria. Aquest any, la Norantada s’organitza dissabte al Firal d’Olot a partir de 2/4 de 12 de la nit. La penya ha preparat una edició especial, amb Dj Toni Peret, un dels pares del Megamix a l’Estat espanyol, com a convidat. Aquestes festes del Tura prometen ser molt especials per a la penya Weke Weke i per a la gent que gaudeixi dels esdeveniments que han programat.