Les cigonyes tornen a instal·lar-se als terrats olotins durant el seu període de migració

Des d’ahir que uns exòtics animals estan commovent els veïns de la Garrotxa. Són les entranyables cigonyes, que, com és habitual, fan parada a la comarca durant la seva migració. Ahir van atrevir-se a aturar-se en algunes teulades del fins de la cubeta, i fins i tot una d’elles es va permetre el luxe d’estar-se sobre l’antena d’Olot Televisió.

És usual que les cigonyes s’aturin a Olot enmig del seu viatge, però el que ha sorprès enguany és el gran número d’exemplars que ho han fet. Alguns veïns han arribat a comptar fins a 60 cigonyes. Ahir es van concentrar fonamentalment sobre el campanar de l’església de Sant Pere Màrtir. Aaquest les han vist al Triai d’Olot i també al Bosc de Tosca. La visió que les cigonyes ens regalen per aquestes dates no deixa d’impressionar als veïns de la Garrotxa.

x