Àngel Busoms guanya el 1r Campionat de llançament de ferradura del Vòlei Olot

Avui a la tarda ha tingut lloc el 1r Campionat de llançament de ferradura, una de les noves activitats d’aquestes Festes del Tura. Ha comptat amb la participació de 25 persones, en un campionat guanyat per Àngel Busoms, que ha demostrat que tenia millor punteria que ningú.

A banda de les barraques que gestionen, el Club Vòlei Olot ha volgut implicar-se més en les Festes del Tura d’aquest any. De l’entitat n’ha sorgit el 1r Campionat de llançament de ferradura, una competició que buscava l’olotí amb més punteria. Per a poder guanyar el Campionat, s’havia de llançar la ferradura el més a prop possible del pal de referència. Si l’objecte entrava dins la rodona exterior, el llançador acumulava 10 punts. En el cas que caigués dins el cercle central, es donaven 20 punts. I si s’aconseguia que la ferradura encaixés amb el pal de referència, s’atorgaven 30 punts al tirador. El guanyador de la prova ha estat Àngel Busoms, que s’ha emportat un pernil gràcies a la seva habilitat a l’hora d’encertar objectius. El Volei Olot assegura que l’any que ve tornarà a impulsar el Campionat, i deixa entreveure noves activitats sorpreses per les properes Festes del Tura.

x