Centenars d’olotins presents en l’ofrena a la Verge del Tura

Dels actes que obren les festes, un dels moments més solemnes és la visita que molts olotins fan a la patrona de la ciutat. Ahir al vespre les entitats van fer les seves ofrenes al santuari del Tura i tot seguit, el Cant de la Salve.

 

La Verge del Tura i centenars de persones van ser testimonis de la tradicional ofrena floral i el Cant de la Salve presidit per les autoritats polítiques de la ciutat.Aquest any tres col·lectius han participat en la tradició: L’Esbart Olot, els hereus i les pubilles d’Olot i Comarca i Flor de Fajol, que ha portat rams de fajol a la verge. Entre les ofrenes, com ja és habitual, també s’han pogut veure flors i aliments, com pasta, fruites o llegums. Enguany els aliments de l’ofrena s’han donat a Càritas Garrotxa.