Els Tortellinis obren les nits de concerts de la Plaça Major d’Olot

Amb la nit va arribar la calma, i el temps va respectar els concerts programats de les Festes del Tura. L’escenari de la Plaça Major va estrenar-se amb un jove grup garrotxí, els TorteLLinis, guanyadors del concurs PartyTura de l’any passat.

Els Tortellinis són un grup de Tortellà que van néixer ara fa set anys, al municipi garrotxí. Tot i ser molt joves, ja que cap d’ells és major d’edat, fa temps que toquen junts i ahir van poder tocar en directe des de la Plaça Major d’Olot, plena d’un públic que va poder gaudir del rock, l’ska i la rumba dels seus joves components.
Els Tortellinis van ser els encarregats d’obrir els concerts de la Plaça Major d’Olot després d’haver guanyat el concurs PartyTura del 2013, un certamen que ha deixat de celebrar-se aquest 2014.