La Troba Kung-Fú omple la Plaça Major d’Olot amb la música del seu darrer disc, ‘Santalegria’

Després dels Tortellinis, va arribar el torn d’un dels grups més destacats d’aquestes Festes del Tura: la Troba Kung-Fu. El conjunt, un dels màxims exponents actuals de la rumba catalana, va presentar per primera vegada a la Garrotxa el seu darrer disc, ‘Santalegria’, que va arribar al mercat l’estiu passat.

La Plaça Major d’Olot es va omplir de gom a gom per escoltar la Troba Kung-Fu, que va arribar a la ciutat per fer sonar la seva rúmbia, una barreja de rumba i cúmbia que omple les melodies del seu darrer disc, ‘Santalegria’.
L’espectacle de la Troba Kung-Fu va anar més enllà de les seves cançons més conegudes, explorant les potencialitats dels instruments que tenien a mà, com la caixa de la guitarra espanyola o una simple ampolla de ginebra.