Alguns grups de percussió surten al carrer tot i la pluja

La tradicional Tamborrada organitzada per la penya Els Marrinxos va ser un dels actes que van quedar anulats per culpa de la pluja. Tot el mal temps, alguns dels grups van decidir sortir a tocar.


La pluja va aigualir la 16a Tamborrada de Festes del Tura, que no es va poder celebrar a causa del mal temps. Gairebé mitja hora més tard del previst, però, tres colles joves van animar-se a recórrer els carrers del centre al ritme dels tambors: Tik Tak Tabalers, Tam Olot i els Trencabaquetes. La resta de bandes, així com la mateixa organització, van considerar que la pluja podia malmetre els instruments i van decidir no sortir. Així, el resultat va ser una desfilada més reduïda i amb menys participació de l’habitual, però que igualment va obrir les festes fent molt soroll.