El Correbou de les Festes del Tura atrau prop de 2.000 persones i convida al torero olotí Abel Robles

Prop de les 2.000 persones no s’han volgut perdre aquesta nit un dels actes més esperats de les Festes del Tura, el Correbou. Un espectacle fet per a tots els públics. Un grup acrobàtic valencià i l’actuació del torero olotí Abel Robles han amenitzat la festa.

Més de 2.000 persones assisteixen cada any a la plaça de Braus d’Olot per gaudir d’una de les festes més sonades de les Festes del Tura. Estem parlant del Correbou, un esdeveniment organitzat per la Penya Taurina de la Garrotxa, que permet als seus espectadors convertir-se per un dia en toreros.

Aquesta vegada, el Correbou ha tornat a sorprendre amb les actuacions acrobàtiques d’experts valencians i la d’Abel Robles, el jove torero olotí que ha tornat de la seva estada a Sevilla i Extremadura aquesta temporada.

 

x