El CPA Olot escalfa motors per al Mundial de Reus al Festival de les Festes del Tura, on mostra un execució impecable del ball ‘Respira’

Les patinadores de Ricard Planiol han deixat clar que són les favorites per al Mundial de Reus 2014, realitzant de manera perfecta la coreografia ‘Respira’, que ha posat dempeus al públic olotí. El CPA Olot ha celebrat aquesta tarda el seu tradicional festival de les Festes del Tura reunint a tots els seus patinadors i patinadores al damunt de la pista del pavelló olotí. 


Perfecte, sensacional l’execució de la coregrafia ‘Respira’ amb la qual el CPA Olot vol revalidar el títol mundial, que es disputa el proper dia 11 d’octubre a Reus. Les patinadores de Ricard Planiol han mostrat un nivell de perfeccionisme altíssim un mes abans de la competició més important per a elles. A més, aquest any el Mundial fa parada a Catalunya i això motiva molt més a les olotines.

FESTIVAL FEEl Festival de Festes del Tura del Club Patinatge Artístic Olot ha tornat a reunir aquesta tarda en dues sessions a tots els patinadors i patinadores del club davant del públic, que ha pogut veure totes les coreografies, des dels més grans fins als més menuts.

Marineres, flors, quadres, i moltes altres interpretacions més han passat per la pista… I com no podia ser d’altra manera, també s’han pogut veure els tres balls que aquesta temporada estan recollint èxits de grans magnituds.

‘Amb Sentiment’, del juvenil, i ‘Volcànic’, del grup de xou B van precedir a ‘Respira’, que va tancar el Festival de la millor manera possible, amb una tècnica depurada i una execució perfecte.